onsdag, februari 13, 2008

Vida världen

Jag läste i tidningen att amerikanerna ska åtala sex personer för elfte september. Ett av åtalen kanske inte kommer giltigförklaras eftersom tillkännagivandet utfördes efter genomförd skenavrättning. Det är så man tappar hakan. Skenavrättning utförd av det land som emellanåt går under epitetet the world's greatest democracy. Och året var 2008, sa du.

Man kan ju bara fantisera hur de åtalade får sona för sina brott. Med stor sannolikhet har amerikanerna byggt en skyskrapa någonstans som de sex personerna får sitta i. Sedan flyger amerikanerna ett specialbyggt radiostyrt jumbojetplan rakt in i skyskrapan så att skurkarna får vad de förtjänar. Kostnaden för det hela hamnar på 340 miljoner dollars. Pengar som skulle använts till en cancerklinik i Denver. Men vad fan. De fick så de teg! Och i höst röstar dessa jänkare alltså fram en sjuttioettårig krigshetsare som tycker att homosexuella ska brännas på kors och att abort är det mest hemska en människa kan fantisera ihop. Skenavrättningar är ju vardagsmat. Det kan vi sjunga när vi jagar Usama bin Laden till helvetets portar. Yes! Sällan har två fel bildat ett rätt som nu.

Dagens ord är Struts
Kommentar: Förunderliga djur. Jag fortsätter att vara fascinerad över fåglar som inte kan flyga. Hela idén med att vara just fågel går lite om intet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida