lördag, januari 26, 2008

En ål.

Igår råkade jag som vilken fredag som helst sätta mig framför tv:n på morgonen och slå på Godmorgon Sverige. När det är just fredag så har de ett inslag som kallas för Nöjespanelen där mer eller mindre celebra svenskar får komma och diskutera vad som hänt under veckan. Denna veckan diskuterade de rockbjörnen och alla galors vara eller icke vara. Som vanligt håller de god ton och lovordar artister som inte alls har något med orden lov eller ord att göra, till exempel rättfärdigades att Lars Winnerbäck utsågs till årets manliga artist under bävan samtidigt som det förklarades att Sonja Aldén minsann är en fantastisk artist.

Jag tycker att det är lite tråkigt. Varför vågar ingen bara säga rent ut att vanligt folk inte ska få rösta när det kommer till sådant här. Nöjespanelen skulle kunna bli lite roligt om någon faktiskt sa vad de tycker, egentligen. Bara för att det är public service och morgonsoffa så betyder inte det att man måste hålla god min. Säg det högt bara: Lars Winnerbäck. Nä, det ekar inte något årets manliga artist tillbaka.



Hercules & Love affair - Blind. Fina saker. Kanske inte världens roligaste video men ett mycket fint bandnamn plus att det är väldigt roligt att någon plockar ut russinet Antony Hegarty och stoppar ned honom i en lite annorlunda kaka. Ett av få lyckade gästinhopp han gjort.

Dagens ord är Gös
Kommentar: En fisk.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida