måndag, november 26, 2007

Smygtesta ditt barnbarn, se om det är en möbel..

Dagens löpsedel från Aftonbladet stoltserar med att man kan testa sin chef för att se om denne är psykopat. Ännu en gång. Man kan undra var denna amatörpsykologi och diagnoshets kommer ifrån. Vad ska det vara bra för? Inte ens Sveriges enade rättsläkare kom fram till att det var något fel på Jackie Arklöv men nu kan alltså Mona 43 från Flen helt själv och i lugn och ro sätta en diagnos på sin chef. Gud så behändigt. Allt blir mycket lättare om man vet att chefen är psykopat. Det hela är ungefär lika dumt som när tidningarna skriver om åldersrasism.

Det verkar som att alla vansinniga ihopsättningar får tryckas på löpsedlar. Jag tänkte hjälpa dem på traven när de får skrivkramp: Svärdmord (gärna i samband med svärmor), innedrogskomplex, satanisthusdjurssmugglare och laptopmedmänniska (vilket kunde betyda vän man pratar problem med via msn).

Jag åt just en macka med både kalkon och kyckling. Dubbelt upp med fågelpålägg. Inte varje dag. Tur att jag inte hade ägg på, då hade väl kajorna flygit in genom fönstret. Jag har inget emot fåglar. Det bara blev så. Förlåt.

Dagens ord är Penningpung
Motivering: Förr i tiden hade man sina penningar i pungen. Nuförtiden har man dem på banken.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

11:09 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida