Havets djur
Igår var jag återigen placerad vid ett långbord där det dinerades kräftor, den stora skillnaden denna gång var att kräftorna kom från havet istället för vattendrag som ligger på land. Det var alltså inte helt otroligt att dessa skaldjur hade ett något annorlunda yttre än de ordinära, men det som hänförde mest var smaken. Djur ifrån havet smakar bättre än djur från till exempel Kina eller Turkiet, inte lika mycket dill men mer salt. Det växer ju inte så mycket dill i havet så därför blir det svårt för havskräftorna att äta just det så då äter de salt istället eftersom det finns väldigt mycket sådant i just hav. Sen när de är mogna så flyter de upp till ytan och så åker farbröder med skägg ut och plockar dem samtidigt som de röker pipa. Emellanåt skriker de till varandra. Till exempel ankare eller tross.
Det är överhuvudtaget vädigt märkligt att man äter kräftor. Undrar vem som var först? Personen i fråga måste ha varit oerhört dum, eller hungrig.
Det är överhuvudtaget vädigt märkligt att man äter kräftor. Undrar vem som var först? Personen i fråga måste ha varit oerhört dum, eller hungrig.
2 kommentarer:
Man förbränner ju mer energi än vad man får i sig när man äter dem. När kvällen är slut är man mer hungrig än vad man var när den började.
Inte när man äter havskräftor. Mer kött i dem än en helt vanlig korv. Tro mig, det är helt sanslöst.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida